学校法人小百合モンテッソーリ学園小百合幼稚園では、お子様のいかなる人種、肌の色又は国籍及び民族の違いに関わらず、学校で一般的に子どもたちに与えられるすべての権利、特権、プログラム、活動を認めています。また、本園の教育方針、入園審査基準、その他園の運営プログラムにおいて人種、肌の色、国籍又は民族的出身に基づいて差別することはありません。

The Sayuri Montessori School admits students of any race, color or national and ethnic origin to all the rights, privileges, programs and activities generally accorded or made available to students at the school. It does not discriminate on the basis of race, color, national or ethnic origin in administration of its educational policies, admission policies and other school administered programs.